Radtrak2® – Den grundige radontest til din bolig 1 stk.

299,00 kr

Det er nemt at udføre en radonmåling. Bestil vores Radtrak²® dosimetre og placer dem i henhold til instruktionerne, som følger med pakken. I forbindelse med placeringen logger du ind på Mine sider og indtaster dine oplysninger, startdato, og hvor dosimetrene er placeret.

Lad derefter dosimetrene ligge på samme sted i 2 – 3 måneder, inden du returnerer dem til vores laboratorium. Samme dag logger du ind for at indtaste sluttidspunktet for målingen. For at målingen skal være pålidelig, skal den udføres i fyringssæsonen (1. oktober – 30. april).

Antallet af dosimetre afhænger af antallet af etager i din villa. Du skal dog bruge mindst 4 dosimetre. I første omgang bør dosimetrene placeres i soveværelset og i stuen.

OBS: Køb en radontester til hver af de rum i boligen, som I opholder jer mest i til hverdag! Typisk stue og soveværelser.

Bestil i dag med gratis levering, gratis returnering og gratis radon-rådgivning!

Rabat ved køb af flere testere på en gang:

  • 1 stk - 299,-
  • 2 stk - 595,-
  • 3 stk - 795,-
  • 4 stk - 995,-
  • 5 stk - 1.195,-
  • 6 stk - 1.395,-
Varenummer (SKU): 1475-2 Varekategori:

Produktbeskrivelse

Radonova Radtrak2 er en såkaldt alpha-track detektor, der registrerer radon og andre radioaktive isotoper i indeklimaet, der hvor du placerer den.

Bestil en eller flere Redonova Radtrak2 radontestere til radonmåling i boligen. BEMÆRK: Der er gode mængderabatter ved at bestille flere radontestere på en gang. Hver radontester har et unit id, der gør det nemt at spore, hvilket rum den enkelte enhed har ligget i.

Vi betaler fragten – både ved levering og når du skal sende radontesterne retur til vores svenske testlaboratorium.

Så nemt måler du radonkoncentrationen i din bolig

Når du bestiller din radontester, modtager du den i løbet af 1-3 hverdage efter din bestilling. Ved modtagelsen aktiverer du radontesteren og placerer den i det rum, du ønsker at måle radonkoncentrationen i.

Skal du have et så realistisk mål på radonkoncentrationen i lokalet, skal du placere den omkring 1 meter over gulvet. F.eks. på en hylde i en reol eller oven på et bord. Alternativt kan radontesteren hænges op på et søm eller en skrue på væggen i omkring en meters højde.

Læg aldrig radontesteren ind i et skab eller ind bag f.eks. bøger eller andre genstande på reolen. De kan forhindre de radioaktive radonisotoper i at nå ind til radontesteren.

Alternativ kan du også lægge radontesteren på gulvet på et sted, hvor den ikke kan blive trådt på. Det vil dog oftest give et lidt højere tal, da radonkoncentrationen oftest er højest ved gulvet. Det er dog langt fra alle de radioaktive isotoper, der når op i en højde, hvor du kan indånde dem.

Indsend din Radonova Radtrak2 efter 2 måneder

Når radontesteren har ligget i 2-3 måneder på det sted, hvor du har placeret den, sender du den gratis ind til vores svenske testlaboratorium i den medfølgende frankerede svarkuvert.

Herefter analyserer laboratoriet din eller dine radontestere og fremsender en samlet rapport over radonkoncentrationen i din bolig både til dig og os.

Gratis radonrådgivning

Vil du have en uddybende forklaring på, hvad den målte radonkoncentration betyder for sundheden i din bolig, kan du kontakte os telefonisk. Så gennemgår vi resultatet af din radontest, og rådgiver dig om, hvilke eventuelle tiltag du skal foretage for at sænke eller helt fjerne radonkoncentrationen i netop din bolig.

Telefonisk gennemgang af testen og den efterfølgende radonrådgivning er helt gratis for vores kunder. Den kræver blot, at du lige giver os den kode, der står på din test, så vi kan finde den i vores system.

Bestil din radontest i dag

Så vil du have vished om radonkoncentrationen i dit hjem, samt et svar du kan forstå og bruge til noget, skal du købe Radonova Radtrak2 i dag her på Radonhjælp.dk. Så modtager du testeren inden for ganske få dage og kan få reel hjælp til dine eventuelle radon-problemer uden at det koster dig ekstra!

Husk: Al forsendelse er helt gratis – både hjem til dig og når testen skal sendes retur!

Ja tak, giv mig klar besked om radon

7 + 5 =

Radonhjælp

En del af Aktiv Rens ApS
CVR 38780379

Betal med:
 

Alle priser inkl. 25 % moms
Levering: 1-3 hverdag
Altid fri fragt

Copyright: Aktiv Rens ApS 2018

kontakt@aktivrens.dk

+45 29 29 29 14

Huginsvej 2 B,
3400 Hillerød